top of page

Vi har gjort det nemt og ligetil at administrere din helt egen blog!


Publicer først din hjemmeside, og log derefter ind direkte på din hjemmeside eller din mobile enhed for at komme i gang. Husk at logge ind med din Wix-konto, så du er logget ind som din blogs admin.





Du kan administrere din blog og dine indlæg direkte på din hjemmeside. Du skal blot logge ind i din blog med din Wix-konto.





Så er du klar til at skrive, redigere og administrere indlæg. Klik på Skriv et indlæg, og klik på Publicer. Det er det. Så er indlægget online og kan læses af alle besøgende. Du kan også administrere dine kommentarer, se, hvad andre siger og synes godt om, slette kommentarer & mere. Hvis du arbejder på et indlæg og vil komme tilbage til det senere, så gem det som udkast. Du kan publicere det til enhver tid. Du skal bare gå til din profilside og derefter til Udkast.


1 visning0 kommentarer

Din blog fra Wix kommer med 8 smukke layouts, du kan vælge fra. Om du foretrækker flotte postkort eller et mere moderne look, så har vi noget til enhver smag.


Vælg et layout i din blogs indstillinger til dit feed, der passer til din hjemmesides look. Et murstenslayout er f.eks. godt til at vise flere indlæg, og besøgende vil hurtigere kunne finde det, der interesserer dem. Du kan også vælge et layout, der vises i en kolonne, så læsere scroller din side for at se et indlæg efter det andet. Alle layouts har alle funktioner til at dele dine indlæg på de sociale netværker.

Læsere kan vælge, om de vil dele dit indlæg på Facebook eller Twitter, se hvor mange der synes godt om et indlæg, kommentere og mere.


Tip:

Bland de forskellige looks på din hjemmeside. Vælg et layout til din blogs startside og et andet til din kategoriside. Du kan ændre dit layout til enhver tid, også efter du har publiceret din blog.

Sådan gør du:

  1. Gå til Indstillinger > Kategorier

  2. Klik på ikonet med de tre prikker

  3. Klik på Rediger


0 visninger0 kommentarer

Med Wix Blog kan du ikke kun dele med verden, hvad du har at sige, du kan også opbygge et aktivt community.

Læsere, der elsker at deltage og har noget at sige, kan blive medlemmer af din blog og dele deres tanker.



Se alle dine medlemmer



Læsere kan nemt tilmelde sig og blive medlemmer i din blog og få deres egen personlige profilside. Medlemmer kan følge hindanden og få følgere, de kan se hindandens profilsider, se hvad andre synes godt om og kommenterer på, og få notifikationer.



Du kan se alle din blogs medlemmer ved at klikke på medlemsikonet i loginpanelet.


Tip:

For hurtigt at finde et medlem kan du søge efter dem or sortere alt efter option.


1 visning0 kommentarer
bottom of page